Filó és Társai Bt.
műhely
főoldal bemutatkozás szolgáltatások elérhetőség térkép
       Bemutatkozás
Cegünkről
Minőségpolitika
 Cégünk európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztéséről ide kattintva tájékozódhat.

Bemutatkozás

Cégünk a FILÓ ÉS TÁRSAI BT 1993. november 30.-án alakult. A vállalkozás székhelye 2364 Ócsa, Üllői út 35, és telephelye 2364 Ócsa, Lilaakác utca 1. található. Jelenlegi forgalmát, ügyfélkörét és méretét tekintve kisvállalkozásnak minősül.

A BT tevékenysége gépkocsik teljes körű szerviz szolgáltatása, gépkocsi javítás, műszaki vizsgára való felkészítése, vizsgáztatása, környezetvédelmi felülvizsgálat ,eredetiségvizsgálat, menetíró készülék illesztése és javítása.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Közlekedési Hatóság

A 1993 óta kapcsolódunk be a Pest Megyei Közlekedési Felügyelet hatósági tevékenységébe. Eleinte csak műszaki vizsgára való felkészítéssel, majd esetenként egyéb feladatok ellátásával is foglalkoztunk.

Főtevékenységként gépjárműjavítással, gépjárművek műszaki vizsgára való felkészítésével, műszaki vizsgáztatásával, valamint környezetvédelmi vizsgálatokkal, mérésekkel foglalkozunk. Munkánkat személy és kisteherautók javításával, és műszaki vizsgáztatásával kezdtük, majd az idők folyamán építettünk egy nagyobb csarnokot, ahová már pótkocsis szerelvények is beférnek.

A cégünk alkalmazottainak összlétszáma 15 fő. Rendszeresen foglalkoztatunk tanulókat a Fáy András Közlekedésgépészeti Szakközépiskolával való megállapodásunk alapján.

Főtevékenységünket 1999 decemberében kiegészítettük gépjármű eredetiség vizsgálatával és gépjárművek átírásának ügyintézésével.

Városunkban okmányiroda is működik, ezért a műszaki vizsgán adatlapot kapott gépjárművek okmányainak cseréjét megoldjuk, a tulajdonosok megelégedésére.

Gépjárműjavító műhelyünkben 3 fő autószerelő és egy karosszéria lakatosdolgozik. Az eredetiségvizsgálattal három fő szakértő foglalkozik.

Kis létszámunk ellenére is csak egy jól szervezett vállalatirányítási rendszer keretében lehet hatékonyan működni, ezért vezettük be az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert.

Legjelentősebb beszállító partnereinket, melyek tevékenységünk minőségét jelentősen befolyásolják, rendszeresen értékeljük és nyilvántartást vezetünk.

Az elért eredményeink arra ösztönöznek, bennünket, hogy további fejlesztések, beruházások segítségével töretlen lendülettel fejlődjünk.

Az állandó minőségfejlesztés és szolgáltatásaink versenyképességének megőrzése érdekében vezetőségünk elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer működtetése mellett.

2009 ben elnyert pályázat EU-s forrásból nyújtott segítséget az 1. vizsgasorunk kialakításában.

Az 1. vizsgasoron működő gépek az Új Magyarország Fejlesztési Terv Középmagyarországi Operatív Program támogatási rendszerén megnyert KMOP 1.2.1-09/A-2009-0087 pályázati azonosítójú pályázat támogatásával kerültek beépítésre.

Projekt neve: Mikró- Kis- és Középvállalkozások technológiai fejlesztése.

Kedvezményezett: Filó és Társai Bt.

Támogatás összege: 10 031 420 Ft.

Közreműködő szervezet:
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. e-mail: info@magzrt.hu
Tel:(+36-40)200-617

2010-től Uniós szinvonalon új környezetben fogadjuk régi és új ügyfeleinket.

Cégünk 2020-ba a "Gépjármű vizsgaállomás technológiai korszerűsítése" projekt keretében elnyert támogatás révén még korszerűbb és magasabb szinvolú vizsgálati technológiákkal áll ügyfelei rendelkezésére.  

Nyitva tartás:
  Hétfő - Péntek
  07:00 - 17:00
Műhely Tel/Fax.:
  06 29 379 953
Mobil:
  06 30 9 822 660  
  06 30 9 342 281
  06 30 8 598 745
Cím:
  Ócsa, Lilaakác utca 1.


[Főoldal|Cégünkről|Minőségpolitika|Átírás|Eredetvizsgálat|Vizsgára felkészítés|Műszaki vizsga|Javítás|Zöldkártya|Elérhetőség|Térkép]
Valid HTML 4.01 Transitional Oldaltérkép