Filó és Társai Bt.
műhely
főoldal bemutatkozás szolgáltatások elérhetőség térkép
       Bemutatkozás
Cegünkről
Minőségpolitika
 Cégünk európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztéséről ide kattintva tájékozódhat.

Minőségpolitika

Minőségpolitika

A FILÓ ÉS TÁRSAI BT az eredményes gazdálkodás és a folyamatos fejlődés érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásainak minőségével a piaci partnerek megelégedettségét növelje, és ezáltal piaci pozícióját tovább erősítse.

Meggyőződésem, hogy céljainkat legeredményesebben akkor érhetjük el, ha a vállalkozásunkat folyamatos fejlesztjük annak érdekében, hogy minden ügyfelünket megbízható minőségű szolgáltatással időben ki tudjuk szolgálni -a vonatkozó jogszabályok és szabványok figyelembe vételével.

A módszeres, folyamatos minőségfejlesztést, megrendelőink megelégedettségének növelését, a hibák megelőzését, és a minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztését napi feladatunknak tekintjük a vezetés és a végrehajtás minden területén.

A célok eléréséhez a BT vezetése elkötelezett az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer működtetésében és folyamatos fejlesztésében.

Mindezek érdekében az alábbi irányelveket határozza meg:
- A társasági politika tartós eleme a piaci igényeknek megfelelő szolgáltatás nyújtása.
- A gépjárműfenntartói és gépjármű vizsgáztatási tevékenységünket az érvényes jogszabályi és KFF előírások maradéktalan betartása mellett a hatósági előírások figyelembevételével, ellenőrzötten és felügyelt körülmények között végezzük, melyekhez vezetőségünk fontos feladatának tekinti a szükséges erőforrások biztosítását.
- Olyan ösztönző légkört kívánunk létrehozni, hogy valamennyi munkatársunk érezze vezetőségünk elkötelezettségét a minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésében, melyhez a személyes példamutatásával, a szakmai és minőségügyi képzésekkel is hozzájárul.
- Hosszú távú célunk az anyagot, energiát, élőmunkát és a környezetet kímélő eljárások alkalmazása, és azok folyamatos fejlesztése, adaptálása.

A fentiekben megfogalmazott céljaink elérése érdekében vezetőink és munkatársaink alapvető feladata és kötelessége a minőség iránti elkötelezettség, a minőség kultúránk fejlesztése, a megrendelőink által megfogalmazott követelmények maximális teljesítése, a hibák megelőzésével kiváló minőségű szolgáltatás biztosítása és a folyamatos fejlesztés megvalósítása.

Hiszünk abban, hogy mind a balesetek, mind a tevékenységeink során keletkező károk megakadályozhatóak, illetve elkerülhetőek. Ezért meghatároztuk a folyamataink veszélyes pontjait azért, hogy sem alkalmazottaink, sem ügyfeleink egészségét, biztonságát ne veszélyeztessük.

A FILÓ ÉS TÁRSAI BT vezetése meghatározott időközönként az alkalmazott biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások betartását felülvizsgálja.

A tulajdonosoknak e politika betartását figyelembe véve kell a rendelkezésre álló forrásokat minél optimálisabban beosztani.

Minden alkalmazottunk felelős saját, illetve beosztottjai biztonságáért. Ennek érdekében a biztonságos munkavégzést mindenkinek továbbképzéseken meg kell ismernie és a gyakorlatban alkalmaznia kell. Senki sem kezdeményezhet, illetve nem folytathat olyan tevékenységet, mely saját, vagy környezete biztonságát veszélyezteti.

Tevékenységünket a környezetvédelemmel és az erről szóló törvényi előírásokkal összhangban végezzük.

A környezetvédelem szempontjából célul tűztük ki, hogy a szolgáltatásaink során folyamatosan fejlesztjük azon folyamatainkat, melyekben optimalizálni tudjuk az erőforrások felhasználását.

Alkalmazottainkat folyamatosan tovább képezzük, hogy a környezetvédelmi előírásokat minél fontosabbnak tartsák, és ennek megfelelően végezzék munkájukat.

A FILÓ ÉS TÁRSAI BT fontos szempontként kezeli, hogy tevékenysége során megfeleljen az Európai Unió jogi normáiban megfogalmazott követelményeknek.

A FILÓ ÉS TÁRSAI BT minden munkatársától és beszállítójától elvárja, hogy járuljon hozzá a minőségirányítási rendszer sikeres működtetéséhez, állandó jobbításához és minőségi szemlélet fejlesztéséhez.

Ócsa, 2005. június 1. Filó János
Cégvezető sk.
Nyitva tartás:
  Hétfő - Péntek
  07:00 - 17:00
Műhely:
  06 30 8 491 061
Iroda:
  06 30 5 913 714
Iroda:
  06 30 9 822 660
Vezetőség:
  06 30 8 598 745
Cím:
  Ócsa, Lilaakác utca 1.

[Főoldal|Cégünkről|Minőségpolitika|Átírás|Eredetvizsgálat|Vizsgára felkészítés|Műszaki vizsga|Javítás|Zöldkártya|Elérhetőség|Térkép]
Valid HTML 4.01 Transitional Oldaltérkép